Toekomstige evenementen

 1. EHBO – Reanimatiecursus

  februari 15 - februari 18
 2. EHBO – Reanimatiecursus

  februari 22 - februari 25
 3. Ardennenwandeling

  februari 27
 4. EHBO – Reanimatiecursus

  februari 29 - maart 3
 5. Bestuursvergadering

  maart 1-08:00 - 17:00

Redden

Duiken is een heel veilige sport met een minimum aan ongevallen. Veiligheid staat immers hoog in het vaandel bij alle opleidingen. Toch moeten we er rekening mee houden, dat er iets kan gebeuren. Op het moment dat dat zo is, kun jij dan optimaal handelen om jouw buddy te redden? Dit is de aanhef van de NOB voor de module redden.

Wij oefenen ieder jaar weer de kneepjes van het vak, vaak denk je ik weet het wel. Maar met de neus op de feiten gedrukt worden ervaar je dat dit toch vaker niet zo is. Daarom is het belangrijk om regelmatig te oefenen. Ook voor de leden in opleiding is dit een must om door te kunnen gaan voor je 3* brevet.

29 juni was het weer zo ver, gepakt en gezakt met 24 leden naar Thorn, cases bedacht tent gebouwd catering voorbereid en gehoopt op goed weer. Na de briefing aan de slag, iedereen kwam aan zijn trekken en kon herhalen of nieuwe vaardigheden opdoen. Ondanks het slechte weer was het weer als vanouds gezellig maar vooral ook weer leerzaam. Alle leden die hier hun schouders onder gezet hebben petje af. Ik vond het een zeer geslaagde dag, Harrie

Fotopresentatie

 

1 comment to Redden

 • Eugene Dautzenberg

  Leuke vorm van foto presentatie en leuke foto’s. Toen ik begin van de week voor de eerste keer keek crashed mijn safari browser op mij Ipad (IOS 5.1.1) keer op keer. Nu is de presentatie anders en werkt het goed. Chapeau!

Leave a Reply